In 12 weken tijd fitter en slanker de zomer in!

 

  • Trainen met een Personal Trainer vanaf 29,90 per training
  • GRATIS deelname aan SHAPE IT (voedingsbegeleiding en leefstijl verandering) 
  • Een GRATIS BOOTCAMP lidmaatschap bij City Bootcamp (wekelijks meer dan 20 trainingen in en om Den Bosch)
  • En vele extra's!

 
Gedurende een periode van 12 weken ga je 1x per week trainen met een Personal Trainer in onze trainingsruimte in Den Bosch. Dit is een 1 op 1 of een 1 op 2 training. Daarnaast ga je 1 of 2x per week bootcampen, trainen bij het fitnesscentrum, of gewoon lekker relaxen in de sauna. Overkoepelend aan alle vormen van sportbeoefening is ons Shape It programma. Middels een persoonlijke intake brengen we je doelstelling in kaart en gaan we je wegen en meten. Hieruit volgt een op maat gemaakt voedingsplan door onze voedingscoach. Dit voedingsplan volg je gedurende de 12 weken dat het programma duurt.

Tijdens de 12 weken wordt je drie keer tussentijds gemeten en gewogen. Verder zie je wekelijks de trainer en je kunt daarnaast onbeperkt bootcampen en gebruik maken van de fitnessfaciliteiten. Je ontvangt van ons ook een lifestyle manual wat niets anders is dan een handleiding met tips en tricks om je bewust te maken van voeding en beweging. Dit doen we om er voor te zorgen dat je na week 12 niet in terug valt in oude gewoontes. Daarnaast kom je in een groepsapp te zitten met onze voedingscoach en alle andere deelnemers. Het grote voordeel hiervan is dat je heel veel vragen van anderen voorbij ziet komen en daar ook een hoop van leert. En dat komt weer ten goede aan jouw kennis in het kader van de leefstijl verandering.

Je zit dit nu te lezen en dat doe je naar alle waarschijnlijkheid omdat je iets wilt veranderen. Elk dieet werkt, maar het gaat er om dat je blijvend (kleine) wijzigingen in je voeding- en beweegpatroon gaat doorvoeren. Dat kan alleen als je weet wat je moet doen. Dit hele programma is gericht op resultaat enerzijds, maar ook op kennisoverdracht, en daaruit voortkomend gedragsverandering. Ga je na week 12 weer precies hetzelfde doen als wat je hiervoor deed, dan is het heel waarschijnlijk dat je ook weer terug gaat naar de situatie waar je nu in zit, wat die ook moge zijn.

Het is niet zo dat we je na week 12 wegsturen, je bent van harte welkom om bij ons te blijven sporten. Bijvoorbeeld om verder te werken aan je doelstelling. Of om het behaalde resultaat te onderhouden, of als stok achter de deur. Maar je zit nergens aan vast. Na 12 weken ben je vrij om te gaan en te staan waar je wilt.

Alles wat hierboven beschreven staat zou in een normale situatie in totaal €1084,85 kosten. Wij bieden dit alles nu aan voor 399,-.

Wat krijg je hiervoor, nogmaals op een rij:

• - Trainen met een Personal Trainer vanaf 29,90 per training
• - GRATIS deelname aan SHAPE IT (voedingsbegeleiding en leefstijl verandering)
• - Een GRATIS BOOTCAMP lidmaatschap bij City Bootcamp (wekelijks meer dan 20 trainingen in en om Den Bosch)
• - En vele extra's!
 
We hebben geen extra informatie, we hebben geen gratis proefles, dit is wat het is. Ben je er helemaal klaar mee en super gemotiveerd om slanker, fitter en vitaler de zomer in te gaan en er ook zo uit te komen? Laat dan je naam, telefoonnummer en woonplaats achter in een email naar info@fitsyou.nl en we nemen contact met je op voor het maken van de eerste afspraak.


----------------------------------------------------------------------------------------

Zoekt u een personal trainer? Wilt u snel en gezond afvallen?

TIM Personal Training en Coaching is al sinds 2008 het adres voor iedereen die een doel voor ogen heeft, maar dat doel tot op heden nog niet heeft bereikt.

Voor een succesvol resultaat kunt u werken met een personal trainer, maar wellicht past een sportvasten kuur of een persoonlijk voeding advies beter bij u, graag informeren we u over de mogelijkheden. Op onze site kunt u ook 

uw BMI berekenen, lees hier meer over afvallen en uw BMI

Personal Training bieden we aan in de omgeving van Den Bosch.
Klik op de locatie waar u het dichtste bij woonachtig bent.

Personal training Den Bosch
Personal training Vught
Personal Training Rosmalen
Personal Training Boxtel
Personal Training Drunen

Kijk rustig eens rond op mijn site en laat uzelf informeren over de mogelijkheden. Heeft u vragen over bepaalde zaken, neem dan vrijblijvend contact met me op op via info@fitsyou.nl of bel naar 06-54675372.

Personal Trainer Den Bosch

Snel en resultaatgericht afvallen in de regio
Afvallen Den Bosch
Afvallen Nijmegen


 

www.fitsyou.nl, www.denboschbootcamp.nl, www.bootcamp-denbosch.nl, www.sleep-training.nl, www.personaltrainerdenbosch.nl, www.personaltrainervught.nl, www.personaltrainingthuis.nl, www.sportvastenutrecht.nl, www.sportvastenvakantie.nl, www.sportvastencoach.nl, www.afvalleninnijmegen.nl, www.afvallenindenbosch.nl,www.personaltrainingdenbosch.nl
 
en www.sportvastenkuur.nl zijn onderdeel van Tim Personal Training en Coaching.