Voorstellen

Vanaf het moment dat ik kon lopen ben ik altijd veel in beweging geweest. Daaruit voortkomend is sport, in de breedste zin van het woord, iets wat ik al mijn hele leven met veel passie en plezier doe. Omdat ik altijd veel in beweging ben geweest, en nog steeds ben, heb ik geen overgewicht, ben ik fit en kan ik doen wat ik wil zonder daarbij enige vorm van beperkingen te ondervinden.

Mijn naam is Tim Verstegen en sinds 2008 ben ik werkzaam als zelfstandig personal trainer en lifestylecoach. In een '1 op 1' situatie werk ik samen met mijn cliënten naar een vooraf bepaalde doelstelling. Beweging is hierbij een sleutelwoord, maar ook voeding is een uitermate belangrijk begrip op weg naar bijvoorbeeld gewichtsverlies.

In 2004 rondde ik mijn studie Fitness & Healthmanagement af aan het CIOS in Arnhem. Daarna studeerde ik vier jaar Sportmanagement aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd gericht op de gebieden (kracht)training, mobiliteit, triggerpoints, Mylogenics, kracht, voeding en afvallen, Sportvasten (www.sportvastenkuur.nl), en hoe dit alles op een verantwoorde en efficiënte in te passen op weg naar dat ene doel. 

Een webshop met een breed scala aan fitnessapparatuur is in ontwikkeling, maar bent u tot die tijd op zoek naar een specifiek product, neem dan contact op via onderstaande gegevens. Kwalitatief goede producten zoals loopbanden en crosstrainers, maar ook zaken om meer allround mee te trainen zoals losse gewichten, halterbanken, kettlebells en verstelbare dumbbells zijn nu al exclusief verkrijgbaar voor een goede prijs.

Tot slot wil ik u wijzen op www.denboschbootcamp.nl. In maart 2012 is deze website online gegaan en is Den Bosch Bootcamp gestart. Op dit moment worden er 7 trainingen per week gegeven en we groeien!

Kijk eens rustig rond op de sites om te zien wat de mogelijkheden zijn en of er iets voor u tussen zit. Heeft u vragen bel me dan even op 06-54675372 of stuur een mail naar info@fitsyou.nl


Met sportieve groet,

Tim Verstegen
Personal Trainer & Lifestylecoach

Tim Verstegen - Tim Personal Training en Coaching, Locaties Den Bosch, Vught, Arnhem, Nijmegen, regio Oss, Uden, Veghel en Amsterdam