Eigen trainer
Altijd Resultaat 
Groot aanbod
Veel variatie
Gratis bootcamps

Bootcamp

Wat we doen

Bootcamp

Hallo! Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn team City Bootcamp. Sport, fun en resultaat, daar staan wij voor. Met onze energie, passie en kunde maken wij van iedere les een beleving. Ook als het even wat minder gaat, het regent, bloedheet is, of juist super koud zullen we voor je klaar staan. Met onze energie en geweldige leden voel je je in no time beter en fitter!

City Bootcamp
Wat begon als een paar trainingen per week in een park in Den Bosch is uitgegroeid tot een van de grootste Bootcamps van Nederland. ‘’Ga lekker buiten sporten!’’.

Waar staan wij voor?
Sporten in teamverband in de buitenlucht, waarbij plezier voorop staat. Het doel is om onder professionele begeleiding van een personal trainer effectief te trainen, zodat je je persoonlijke doelen kunt behalen. Of om gewoon lekker in beweging te zijn!

Kan ik dat dan wel?
Veel mensen denken bij het woord ‘bootcamp’ al snel aan de drillende manier van trainen bij het Amerikaanse leger. Bij ons gaat dat er heel anders aan toe. Bij City Bootcamp is het juist een moment van plezier en samen sporten onder goede begeleiding. Klik hier om te zien welke soorten bootcamps we allemaal hebben.

Totaalconcept
Door het aanbieden van lessen in sport en voeding waarbij fun en resultaat voorop staan, zorgen wij er voor dat elke les een beleving is. City Bootcamp laat zien dat sporten leuk is en een gezonde leefstijl voor iedereen haalbaar. Daarnaast hechten wij veel waarde aan onze community, samen met onze trainers en leden. Samen vormen wij een power team: Together Everyone Achieves More. Daarnaast kun je bij ons door heel Nederland sporten. Zo bieden we lessen aan van Nijmegen tot Venlo en van Arnhem tot Den Bosch. Check hier op welke locaties je allemaal kunt bootcampen.

Doe jij met ons mee? 

Gratis proefles

Wat is mijn BMI?

Bereken hier of jouw BMI een gezonde BMI is
CM
KG
Fitsyou personal & small group training
Rietveldenweg 16a, 5222 AR 's-Hertogenbosch
06 - 54675372 - info@fitsyou.nl - KVK 78117186 - BTW nr NL861269779B01