Bootcamp: Trainers gezocht in Den Bosch en Eindhoven!
(voor +/- 2 uur per week)

Heb je ervaring als trainer? (pré)
Sta je graag voor een groep? 

Meld je dan nu aan voor de vacature van bootcamp instructeur!

Wat is bootcamp?
Bootcamp is een outdoor fitnessprogramma waarin verschillende trainingsaspecten worden gekoppeld. In de buitenlucht ga je in teamverband en onder begeleiding van een bootcampinstructeur aan de slag met allerlei vormen van bewegen. Bootcamp is fun en functional!

Opbouw van een bootcamp:
Een goede warming-up, gevolgd door conditie-oefeningen, daarna een gedeelte krachttraining en we eindigen met een gedegen cooling-down.
Allemaal zonder apparaten, deelnemers werken met hun eigen gewicht.
De instructeur zorgt voor veel variatie, doet oefeningen voor, is enthousiast en let voortdurend op of de oefeningen correct worden uitgevoerd.
Door deelnemers met elkaar oefeningen te laten doen, gaat het fun-gehalte enorm omhoog! Aan het eind van de les wordt er kort nabesproken, om er voor te zorgen dat iedereen voldaan en met een goed gevoel weer naar huis gaat.

Wat verwachten we van jou?
• Het belangrijkste is de passie voor de sport. Je ademt, eet, denkt en spreekt sport!
• Je moet al je energie over kunnen dragen aan je deelnemers.
• Je bent creatief, d.w.z. je kunt snel oefeningen aanpassen en je hebt het vermogen om met een aantal basis bewegingen steeds andere lessen in elkaar te zetten.
• Je voelt je comfortabel als je voor een groep staat.
• Omdat je een voorbeeld functie hebt, gedraag je je netjes voor de groep en tegen de deelnemers en spreek je goed Nederlands.

Opleidingsmogelijkheden:
Er is gelegenheid om bij Den Bosch en Eindhoven bootcamp een opleiding te volgen tot instructeur. De instructeur is behalve de gever van de lessen ook het visitekaartje van de Bootcamp. Naast het geven van de trainingen word je daarom bijgeschoold in bijvoorbeeld verkooptechnieken om mensen enthousiast te maken voor jouw bootcamp!

Kijk voor meer informatie over onze bootcamps op www.denboschbootcamp.nl en www.eindhovenbootcamp.nl. Je kunt ons telefonisch bereiken via 073-6847350 en per email via info@denboschbootcamp / info@eindhovenbootcamp.nl t.a.v. Nanette Oddens.


*** LET OP ***

Deze vacature is voor maximaal 2 uur per week. Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om 1 of 2 uur per week bootcamptrainingen te geven. Ben je op zoek naar meer uren of misschien zelfs een fulltime functie, dan kunnen wij je daar niet bij helpen.Bootcampen in Den Bosch en Eindhoven en omgeving doe je bij Den Bosch en Eindhoven Bootcamp!

www.eindhovenbootcamp.nl
www.denboschbootcamp.nl