Personal Trainer in Vught

Een Personal Trainer in Vught? Lijkt u dit wel wat? Neem dan eens een kijkje op www.fitsyou.nl, de site van TIM Personal Training en Coaching.

Wanneer u een doel voor ogen heeft wat u tot op heden nog niet heeft bereikt en u heeft het idee dat u zit vastgeroest in gewoontes, laat u dan eens informeren over de mogelijkheden om af te vallen, sterker te worden, fitter te worden, of gewoon om 'strakker in uw vel' te komen d.m.v. Personal Training in Vught. Alles wat bij TIM Personal Training en Coaching gedaan wordt is maatwerk. Dus géén standaard trainingsschema's zoals u waarschijnlijk bij een willekeurig fitnesscentrum wel krijgt en ook geen diëten waarvan u wellicht de eerste maand wel afvalt, maar vervolgens in hetzelfde tempo weer voorbij uw uitgangspunt schiet, als u weer terugvalt in uw oude en vertrouwde voedingspatroon. Alles wat bij TIM Personal Training en Coaching gebeurd is afgestemd op uw doelstelling. Dus wilt u afvallen dan gaan kijken hoe we dat het beste kunnen realiseren, afgestemd op uw behoefte. Als u geen sla lust en uw nieuwe aangepaste voedingspatroon bevat voor de helft sla, dan zal dat de kans op succes niet ten goede komen. Heeft een ontzettende hekel aan (hard)lopen en we gaan elke week drie keer op een loopband staan, dan zal ook dat de slagingskans geen goed doen.

Wat ik hiermee probeer duidelijk te maken is dat we altijd proberen om uw 'lifestyleswitch' zo soepel mogelijk te laten verlopen. Want als uw doelstelling bereikt is en u denkt 'mooi, nu ben ik er vanaf en ga ik weer doen wat ik deed voor ik Tim kende', dan is de lange termijn doelstelling niet haalbaar en dat is niet wat we willen. Natuurlijk gaat het niet vanzelf en als van A naar B wilt komen dat moeten daar dingen voor gebeuren. Maar het is niet moeilijk om gezond te leven en een fit en vitaal lijf te hebben. Het enige wat vaak ontbreekt bij veel van mijn klanten is richting.

Neem eens een kijkje op de site en laat uzelf informeren over de mogelijkheden. Voor specifieke vragen of het maken van een afspraak kunt u een email sturen naar info@fitsyou.nl of bellen naar 06-54675372.


Met vriendelijke en sportieve groet,

Tim Verstegen
Personal Trainer & Lifestylecoach

 

Personal Trainer Vught