Personal Trainer Den Bosch

Zoekt u een Personal Trainer in Den Bosch? Wij van Tim Personal Training en Coaching helpen u graag opweg.

Heeft u een doel voor ogen maar heeft u dat tot op heden nog niet bereikt zit u vastgeroest in gewoontes, laat u informeren over de mogelijkheden om af te vallen, sterker te worden, fitter te worden, of gewoon om 'strakker in uw vel' te komen. Kies voor personal training in Den Bosch. Alles wat bij TIM Personal Training en Coaching gedaan wordt is maatwerk. Géén standaard trainingsschema's of diëten waarvan u wellicht de eerste maand wel afvalt, maar vervolgens weer terugvalt in uw oude en vertrouwde voedingspatroon. 

Maatwerk Personal training

Personal Training bij TIM is afgestemd op uw doelstelling. Dus wilt u afvallen dan gaan kijken hoe we dat het beste kunnen realiseren, afgestemd op uw behoefte. Als u geen sla lust en uw nieuwe aangepaste voedingspatroon bevat voor de helft sla, dan gaan we geen sla aten. Heeft een ontzettende hekel aan (hard)lopen en we gaan elke week drie keer op een loopband staan, dan zal ook dat de slagingskans geen goed doen.

Kortom we gaan uw 'lifestyleswitch' zo soepel mogelijk laten verlopen. Want als uw doelstelling bereikt is en u denkt 'mooi, nu ben ik er vanaf en ga ik weer doen wat ik deed voor ik Tim kende'? Dan bent uw snel weer terug bij af. Het is niet moeilijk om gezond te leven en een fit en vitaal lijf te hebben. Het enige wat vaak ontbreekt bij veel van mijn relaties is een duw in de juiste richting.

Neem eens een kijkje op de site en laat uzelf informeren over de mogelijkheden.
Voor specifieke vragen of het maken van een afspraak kunt u een email sturen naar info@fitsyou.nl of bellen naar 06-54675372.


Met vriendelijke en sportieve groet,

Tim Verstegen
Personal Trainer & Lifestylecoach

 

Personal Trainer Vught
Personal trainer Den Bosch