Personal Trainer Rosmalen

Bent u op zoek naar een een Personal Trainer in Rosmalen? Bij Tim Personal Training en Coaching bent u aan het juiste adres.

Wilt u afvallen, fitter of sterker worden? Of gewoon 'strakke'in uw vel' komen? Met een maatwerk programma helpen wij u om het geoogde doel te bereiken. Géén standaard trainingsschema of diët waarvan u de eerste maand wel afvalt, maar vervolgens weer terugvalt in uw oude en vertrouwde voedingspatroon. 

Personal training op maat

Personal Training bij TIM is afgestemd op uw doelstelling. Wanneer u wilt afvallen gaan we samen kijken hoe we dat het beste kunnen realiseren, afgestemd op uw situatie. Als u geen sla lust en uw nieuwe aangepaste voedingspatroon bevat voor de helft sla, dan zal dat de kans op succes niet ten goede komen. Heeft een ontzettende hekel aan (hard)lopen en we gaan elke week drie keer op een loopband staan, dan zal ook dat de slagingskans geen goed doen.

Kortom we gaan samen de verandering aan, deze verandering proberen zo soepel mogelijk laten verlopen. U zult wellicht minder snel afvallen, maar het eindresultaat telt Het is niet moeilijk om gezond te leven en een fit en vitaal lijf te hebben. Het enige wat vaak ontbreekt bij veel van mijn relaties is een duw in de juiste richting.

Neem eens een kijkje op de site en laat uzelf informeren over de mogelijkheden.
Voor specifieke vragen of het maken van een afspraak kunt u een email sturen naar info@fitsyou.nl of bellen naar 06-54675372.


Met vriendelijke en sportieve groet,

Tim Verstegen
Personal trainer Rosmalen & lifestylecoach

 

Personal Trainer Vught
Personal training Rosmalen