Personal Trainer Boxtel

Zoekt u een Personal Trainer in Boxtel? 
Zoek niet verder, bij Tim Personal Training en Coaching bent u aan het juiste adres.

U wilt snel en resultaatgericht afvallen, vitaler en/of sterker worden? Kies voor maatwerk personal training in Boxtel. Géén standaard trainingsschema's of diëten waarvan u wellicht de eerste maand wel afvalt, maar vervolgens weer terugvalt in uw oude en vertrouwde voedingspatroon. 

Maatwerk Personal training

Personal Training bij TIM is afgestemd op uw doelstelling en situatie. Daarbij gaan we samen kijken hoe we dat het beste kunnen realiseren, afgestemd op uw situatie. Geen standaard aangepast voedingspatroon, maar een voedingspatroon dat past bij wat je wel en niet lust. Een sportprogramma afgestemd op de sporten die je het leukst vindt en de meeste energie voor hebt.

Kortom we gaan uw 'lifestyleswitch' zo soepel mogelijk laten verlopen. Want het bereiken van uw doelstelling en hier een goed gevoel aan overhouden heeft u het meeste aan. Het is niet moeilijk om gezond te leven en een fit en vitaal lijf te hebben. Het enige wat vaak ontbreekt bij veel van mijn relaties is een duw(tje) in de goede richting.

Laat uzelf informeren over de mogelijkheden.
Voor specifieke vragen of het maken van een afspraak kunt u een email sturen naar info@fitsyou.nl of bellen naar 06-54675372.


Met vriendelijke en sportieve groet,

Tim Verstegen
Personal Trainer & Lifestylecoach Boxtel

 

Personal Trainer Boxtel
Personal trainer Boxtel