Personal Trainer Drunen

Zoekt u een Personal Trainer in Drunen? 
Zoek niet verder, bij Tim Personal Training en Coaching bent u aan het juiste adres.

Snel en resultaatgericht afvallen, vitaler en/of sterker worden? Kies voor maatwerk personal training in Drunen. Géén standaard trainingsschema's of diët waarvan u wellicht de eerste maand wel afvalt, maar vervolgens weer terugvalt in uw oude en vertrouwde leef- en voedingspatroon. 

Personal training op maat

Personal Training bij TIM is afgestemd op uw situatie. Daarbij gaan we samen kijken hoe we je doelstelling het beste kunnen realiseren, afgestemd op uw situatie. Geen standaard voedingspatroon, maar een voedingspatroon dat past bij wat je wel en niet lust. Een sportprogramma afgestemd op de sporten die leuk vindt en je de meeste energie geven.

Kortom we gaan uw 'lifestyleswitch' zo soepel mogelijk laten verlopen. Want het bereiken van uw doelstelling om hier vervolgend een goed gevoel aan over te houden heeft u het meeste aan. Het is niet moeilijk om gezond te leven en een fit en vitaal lijf te hebben. Het enige wat vaak ontbreekt bij veel van mijn relaties is een flinke duw in de juiste richting.

Laat uzelf informeren over de mogelijkheden.
Voor specifieke vragen of het maken van een afspraak kunt u een email sturen naar info@fitsyou.nl of bellen naar 06-54675372.


Met vriendelijke en sportieve groet,

Tim Verstegen
Personal Trainer & Lifestylecoach Drunen

 

Personal Trainer Boxtel
Personal trainer Drunen